Despre Noi

Infiintata in anul 1991,compania COMEX este situata in Craiova,str.Aleea IV Simnic,nr.3C.

In activitatea de distributie ne-am implicat in1993,initial in Craiova,apoi,pas cu pas,am extins zona la nivelul intregii Oltenii,respective judetele Dolj,Gorj,Mehedinti,Olt si Valcea.

Gama de produse pe care le distribuim cuprinde rechizite,papetarie,tehnica de birou,medii de stocare,caiete scolare,plicuri,jucarii si o gama de produse diverse.

Intre brendurile pe care le avem in portofoliu ca distribuitori,sunt caiete si rechizite “PIGNA”,rechizite“PELIKAN”, KOH-I-NOOR”,“STANGER”,”OFICA”,”FABER- CASTELLE”,”NOKI”,”BIC”, ”ROTRING”,medii de stocare”TRAXDATA”si “VERBATIM”,rechizite import China, plicuri “GPV”,jucarii “BURAK TOYS” si import China.

La baza activitatii noastre au stat intotdeauna grija fata de clienti,urmarirea permanenta a pietei si cresterea eficientei prin investitii in dotarea companiei cu mijloacele logistice necesare si crearea unui colectiv de oameni tineri,entuziasti si profesionisti.

Astfel,dispunem de deposit si sediu administrativ propriu,un parc auto format din12 autoutilitare si autoturisme si capitalul cel mai de pret al companiei,un colectiv stabil de 15 oameni care asigura clientilor nostri servicii de un profesionalism deosebit.

Datele firmei:

Nume firma SC COMEX SRL   
Cod Unic de Inregistrare RO 2294913   
Nr. Inmatriculare J16/444/1991   
Adresa Aleea Iv Simnic Nr.3C, Craiova, Jud.Dolj  
Telefon 0748.111.288

';